Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Ali Telli “Durma” adlı şarkısıyla müzik dünyasına hızlı ve iddialı bir giriş yaptı.

Ali Telli “Durma” adlı şarkısıyla müzik dünyasına hızlı ve iddialı bir giriş yaptı.
REKLAM ALANI
27.08.2024
A+
A-

Müzik hayatına Almanya’da devam eden Ali Telli söz ve müziği Cengiz Koçaş’a ait “Durma” adlı ilk single çalışmasıyla müzik dünyasına iddialı bir giriş yaparken şarkının Mix/Mastering’ini de Cengiz Koçaş yaptı.

Ali Telli’nin “Durma” adlı şarkısı kısa sürede büyük beğeni kazanırken tüm radyolarda TOP 100 llistesine kısa sürede yükseldi.

 

Ali Telli “Durma” adlı çalışmasının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Batuhan Sağlam otururken klip çekimleri için İstanbul’un eşsiz güzellikleri eşliğinde sinema tadında bir klip çekilirken Ali Telli klipte oyunculuk yönünü de ön plana çıkardığı gözlerden kaçmadı.

“Durma” adlı şarkının klipleri Beyaz TV, Tatlıses TV. ve Dream Türk ekranlarından müzikseverlerle buluşurken başarılı sanatçı Ali Telli Beyaz TV.’de Ece Gürsel’in ve Kanal D ekranlarında Özlem Yıldız’ında konuğu oldu. Ali Telli katıldığı bir magazin programında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Durma adlı şarkımızla eski ve yeniyi bir araya getirdik. Uzun uğraşlar sonucunda güzel bir çalışma ortaya çıktı ve hem müzikseverlerden hem müzik otoritelerinden olumlu dönüşler aldık” diye duygularını ifade etti.

 

Ali Telli “Durma” adlı çalışmasını CK Records etiketi ile tüm dijital platformlardan müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.