Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Jansowah yeni şarkısı “Geceleri Yak” ile bomba gibi geliyor

Jansowah yeni şarkısı “Geceleri Yak” ile bomba gibi geliyor
REKLAM ALANI
26.08.2024
A+
A-

Çok küçük yaşlarda şarkı sözü yazmaya başlayarak adeta müzik ile büyüyen Jansowah profesyonel müzik kariyerinde hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

28 yaşındaki başarılı sanatçı Jansowah bugüne kadar “Yalancı”, “Çok Geç”, “Never, Never” ve “Dolunay” adlı şarkılarından sonra bu kez de yine söz ve müziği kendisine ait olan “Geceleri Yak” adlı şarkısını müzikseverlerle ve hayranları ile buluşturdu.

Sanat kariyerinde birçok dizi ve filmde oyunculuk yaparak da büyük başarılara imza atan Jansowah “Geceleri Yak” adlı şarkısında dinleyicisine Latin müziğinden tatlı bir esinti sunarken şarkısını Türkçe, Fransızca ve İspanyolca seslendirdi. Jansowah klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Ja Oliveira oturdu. Jansowah klipte hem duru güzelliğinin yanı sıra, seksapalitesini, dans yeteneğini ve oyunculuğunu gözler önüne sermeyi başarırken klip çekimleri için Fransa’da Cote d’Azur’da yapılırken bu klipte Jansowah’a profesyonel dansçılar inanılmaz koreografilerle eşlik ettiler.

Halen yaşamını Fransa’da sürdürmekte olan Jansowah yaptığı kısa açıklamada “Şarkılarımda daima sevgi, barış ve bol toleranslı bir dünya mesajı vermek istedim ve bunu sürdürmeye de kararlıyım. Uzun uğraşlar sonunda mükemmel bir çalışma ile tekrar müzikseverlerle bir araya gelmekten dolayı mutluyum. “Geceleri Yak” adlı şarkımla 2024’ün ikinci dilimine damga vuracağım” diyerek duygularını dile getirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.