Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Sanat, cemiyet ve iş dünyası Teo Demir’in yaş gününde bir araya geldiler

Sanat, cemiyet ve iş dünyası Teo Demir’in yaş gününde bir araya geldiler
REKLAM ALANI
16.01.2023
A+
A-

Cemiyet, sanat ve iş dünyası ülkemizin eğlence hayatının sevilen isimlerinden biri olan Teo Demir’in yaş günü için…

Cemiyet, sanat ve iş dünyası ülkemizin eğlence hayatının sevilen isimlerinden biri olan Teo Demir’in yaş günü için Dedeman Otel’de işletmeciliğini yine Teo Demir’in yaptığı Efruz’da bir araya geldiler.

Teo Demir’in yaş günü için Esra Sönmezer, İvana Sert, ünlü güzellik uzmanı Alina Abrosimova, Klas Magazin Muammer Kapucuoğlu, Aycan Varış, Çekiç Magazin Levent Çekiç, Doğa Konakoğlu, Emel Yıldırım, Cansu Eylültaş, Tuğba Demir, Nez Demir ve Survivor ekibi  gibi sanat, cemiyet, iş dünyasının seçkin isimleri toplandılar.

Gecede basın mensuplarına kısa açıklama yapan Esra Sönmezer “ Teo’mun yaş günü daveti için ilk gelen ben oldum. Öncelikle Teo’mun nice mutlu seneleri olmasını dilerim. Bana göre en özel gün doğum günleridir. Zira bu dünyaya bir kez geliyor ve bir kez dünyaya geliyoruz. Ayrıca bu yılın herkes için huzur dolu, aşk dolu bir yıl olmasını diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Teo Demir’in yaş günü kutlaması için ilk gelenlerden biri olan Teo Demir’in hem iş ortağı ve aynı zamanda yakın dostu olan Doğa Konakoğlu’da yaptığı açıklamada “Teo bizim için çok özel bir insan. Ve onun bu özel günü bizim içinde ayrı bir özel. En az onun kadar şu an heyecanlıyım. Biz yaşlanıyoruz ama o asla yaşlanmıyor. İyi ki doğdun diyorum ve gecemiz çok güzel geçer” dedi.

Teo Demir’i bu özel gecesinde yakın ve kadim dostu İvana Sert yalnız bırakmadı. İvana Sert yaptığı kısa açıklamada “Teo’yu çok seviyorum ve bunu yakın dostlarımda bilir. Tanıdığım çok dürüst, heyecanlı, çalışkan ve vicdan sahibi birisidir. Bu camia içinde bu kadar mütevazi kalmayı başarabilmiş ender bir insanın bu özel gününde yanında olmaktan hem mutluluk hem onur duyuyorum” dedi.

Teo Demir’in yaş günü eğlencesi sabahın ilk ışıklarına kadar devam ederken geceye katılan yakın dostları keyifli dakikalar geçirirken Teo Demir ise yaptığı açıklamada “Yakın dostlarımla yine unutulmaz bir yaş günü geçirdim. Yeni yaşımın ve yeni yılın herkese mutluluk, huzur, aşk ve para getirmesini diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

GECEDEN VİDEOLAR ve KARELER

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.