Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Oyuncu Devlet Devrim, Süperstar Ajda Pekkan ile yeniden bir sinema filminde birlikte oynamak istiyor…

Oyuncu Devlet Devrim, Süperstar Ajda Pekkan ile yeniden bir sinema filminde birlikte oynamak istiyor…
REKLAM ALANI
16.01.2023
A+
A-

1961-62 yıllarında Ses Mecmuasıyla Sanat Hayatına adım atan Devlet Devrim, 1967 yılında Yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Ajda Pekkan, Turgut Özatay, Erol Tezeren, Tuncer Necmioğlu, Danyal Topatan ve Lale Belkıs ile birlikte oynadığı Harun Reşid’in Gözdesi filmiyle başladığını ve Ajda Pekkan ile dostluklarının orada pekiştiğini belirtiyor. Sevgili Ajda o zamanlar yavaş yavaş sahnelere çıkmaya başlamıştı. Filmde bir gün bir sahne vardı havuza girecekti fakat sahneye çıktığı için ”Devlet Yönetmen ile sen konuşur musun bu rolü sen oynasan” dedi. ”Olur ama ben söyleyemem çekinirim, sen söylesen kabul ederse bende kabulüm” dedim. Ve o sahnede Ajda Pekkan yerine havuza giren kişi ben oldum.

Yıllarca basın hep filmdeki o sahnedeki fotoğraflarımı kullandı. Sevgili Ajda bir gün bana da ”Devlet sen neden sahneye çıkıp şarkı söylemiyorsun” diyerek beni şarkı söylemeye de teşvik etti. Onu da hiç bir zaman unutamam. Ona buradan sonsuz teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum ve onu çok seviyorum. Tek istediğim Ajda Pekkan ile bir sahnede beyaz perdede tekrardan bir kere bile olsa oynayabilmek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.