Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

İsmail Kartal’dan Transfer Değerlendirmesi

İsmail Kartal’dan Transfer Değerlendirmesi
REKLAM ALANI
18.05.2022
A+
A-

İleri ki süreçte Fenerbahçe’den gidip gitmeyeceği belli olmasa da transfer değerlendirmesi hazırlayan İsmail Kartal, Avrupa’ya transfer durumu bulunmasıyla birlikte Kim, Szalai ve Rossi’nin ayrılma ihtimali sebebiyle bu oyunculara alternatiflerin aranması gerektiği konusunda uyardı.

Yeni Yola İsmail Kartal Karar Verecek

Fenerbahçe’de yeni dönemde teknik adam kim olacak? Bu sorunun yanıtına odaklanılmış ancak görev başındaki İsmail Kartal’ın hazırladığı değerlendirmeye göre, transfer ve gönderilecek oyuncular gündemde durmaktadır.

50tl deneme bonusu

Transfer Planlaması

Sarı lacivertli kulübün yaz dönemindeki transfer planları ise şöyle;

Jose Sosa ile Berke Özer’le yollar ayrılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren oyunculardan José Sosa ve kaleci Berke Özer kesinlikle veda edecek. Berke’nin daha önce kariyerine Avrupa’da devam edileceği duyurulmuştu. Sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Serdar Aziz, yıllık 900.000 Euro’luk iki yıllık sözleşme teklifini kabul ettiğinde imzalar atılacaktır.

Mesut, Ozan ve Gustavo kalıcı;

Gustavo, Valencia, Berisha, Novak, Mesut Özil ve Ozan Tufan ileri ki sezon sözleşmelerini sürdürecek, Lemos ve Samatta ile yollar ayrılacak. Sangaré’nin takımda kalmasının tek avantajı Türk olması, Tisserand ise çok atik ve profesyonelliğiyle takımda kalabilme ihtimali yüksektir.

Szalaı, Kim ve Rossi gidecek;

İsmail Kartal’ın raporuna göre Avrupa kulüpleri transfer listesinde yer alan Kim Min-jae, Attila Szalai ve Diego Rossi gibi oyuncular alternatifler bulunmalı ve takımdan ayrılabilir uyarısında bulundu. Kartal, bu oyunculara ek olarak Ferdi Kadıoğlu, Osayi Samuel ve Altay’a alternatiflere ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Rapor içinde, transferde forvet pozisyonunun öncelikli olması gerektiği söylenirken, bu alan için Moussa Sow ve Mamadou Niang gibi kalitede bir forvetin bulunmasının şart olduğu ileri sürüldü. Deneyimli teknik adam ayrıca takımın daha fazla hücum etmesine yardımcı olmak için bir sol bek, ve ileri libero ve sekiz numara oynayabilecek oyuncuların getirilmesi gerekir diye belirtildi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.