Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Büyük Mücadele

Büyük Mücadele
REKLAM ALANI
29.08.2021
A+
A-

Yıldız Basketbol oyuncumuz NBA’de forma giymektedir.  Cedi Osman, TB2L’de mücadele edecek olan akademi takımıyla ilgili konuştu. Çok sabırlı olacaklarını söyleyerek, “Süper Lig’e çıkmak tabii ki hedefimiz ama tek amacımız yolumuza yerli oyuncularla devam edip iyi basketbolcular yetiştirmek” açıklamalarda bulunan Cedi Osman kararlılıkla yoluna devam etmekte.  betpas giriş

NBA’de Clevend forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman, kendi adını taşıyan akademinin A takımının TB2L’de mücadele edecek olmasından dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.

‘’Çok mutlu ve gururluyum ağabeyimle beraber büyük bir halimizdi bu. Başta akademiyi kurarken A takımı hedefimiz yoktu ama her şey iyi gidince hayallerimizde büyüdü. Sonunda en büyük hayalimiz olan A takımını da kurduk. Burada Cavit Bey ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok büyük işler başaracağız. Gidilecek daha çok yolumuz var. A takımımızın hem çok yetenekli hem de bir o kadar başarılı olacak. Bu tür projelerde zaman ihtiyacınız oluyor. Her şey zamanla iyi olacak.’’ İfadelerini kullandı.

Cedi’den En Büyük Hedef Açıklaması

Cedi Osman konuşmasında ayrıca, ‘’Şu anda bizim en büyük hedefimiz, yerli oyunculara şans tanımak. Onları geliştirmek. Daha büyük kulüplere www.sweetbonanzaoyna.org gidebiliyorlarsa, yurt dışına gidebiliyorlarsa ne mutlu bize. Demek ki başarılı olmuşuz diyeceğiz ve mutlu olacağız.’’ Sözleriyle de hedeflerinden birinin iyi bir oyuncu ve iyi bir karakter geliştirmek olduğunu belirtti. Süper Lig’e de çıkmak isteyen basketbolcu bunun için zamana ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.