Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Duqqan’da Haluk Levent sürprizi!

Duqqan’da Haluk Levent sürprizi!
REKLAM ALANI
21.01.2022
A+
A-

Dün akşam İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından biri olan Duqqan Sahne bu kez de Anadolu Rock sanatçısı Murat Mermer’i ağırladı.

Anadolu Rock müziğinin usta sanatçısı Murat Mermer’in sahne alacağını duyan müzikseverler geceye akın ederken Murat Mermer sahnede ikinci şarkısına başladığı esnada Türkiye’nin en popüler ve sevilen sanatçılarından biri olan Haluk Levent Duqqan Sahne’nin arka kapısından içeri girerek sahneye çıktı ve Murat Mermer ile birlikte yaklaşık 30 dakika boyunca birlikte birçok şarkıyı seslendirdiler.

Sahnede Haluk Levent’i gören Duqqan sahne misafirleri yaşadıkları büyük şokun ardından ünlü sanatçıları her şarkıdan sonra çılgınca ağırladılar.

Haluk Levent daha sonra sahneden ayrılarak yakın dostu Murat Mermer’i izlemeye devam ederken yakın dostunu alkışlarla da desteklemeye devam etti.

Gecede açıklama yapan Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Murat Mermer bizim can dostumuz. Onun sahne alması için uygun bir zamanı belirlemem gerekiyordu ve o zamanın geldiğini düşünerek kendisini davet ettim. Sağ olsun kendisi de bizi kırmadı ve sahnemizde kendisini ağırlarken Türk Rock müziğinin efsane ismi Haluk Levent hepimize bir sürpriz yaparak geldi ve direk sahneye çıkarak Murat Mermer ile bizlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Onlar sanatçı olarak ben bir mekan işletmecisi olarak SMA’lı çocuklarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Zaten bu sanatçı dostlarımızla SMA’lı çocuklardan dolayı ayrı bir gönül bağımız var.” dedi.

Murat Mermer ayrıca Duqqan Sahne’de çok yakın bir süre içerisinde tüm gelirinin SMA’lı çocuklara bağışlanacağı bir konserin müjdesini verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.