Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Biz Bize Ocakbaşı Restaurant’ta anlamlı gece

Biz Bize Ocakbaşı Restaurant’ta anlamlı gece
REKLAM ALANI
21.01.2022
A+
A-

Büyükçekmece Biz Bize Ocakbaşı Restaurant’ta Otizmli küçük bir kız için düzenlenen geceye birbirinden ünlü sanatçılar, cemiyet dünyasının tanınmış isimleri ve iş insanları destek verdiler.

Gecenin mimarları Biz Bize Ocakbaşı Restaurant’ın işletmecileri Recep Kaya ve Mehmet Kaya yaptıkları açıklamada “Bizler duyarlı bir vatandaş olarak elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve vermeye de devam edeceğiz. Bu geceye katılan sanatçı dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. İlerleyen günlerde yine duyarlı iş insanları olarak bu tip organizasyonlara destek vereceğiz. Ayrıca böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için büyük bir onur duyuyoruz” dediler.

Düzenlenen geceye yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı Biz Bize Restaurant adeta tıklık tıklım dolarken Murat Kurşun, Nisan Nicole Rona, Bilgen, Selçuk Bahtiyar, Vahdet Güney, Gökhan Yağmur. Orhan Aykuti, İnanç Karaduman, Yusuf Dede, Hakan Eser, Seda Çakmak, Yağmur Aydan, Enis, Gökhan Pekçalışır, Emre Armağan, Taha, Tansu, Özlem Çekem gibi isimler katılarak sahne alarak destek verdiler.

Gece öncesinde küçük Ecem’e destek olmak için gelen sanatçılar yaptıkları ortak açıklamada “Bu tip etkinliklerde sahne almaya ve destek olmaya devam edeceklerini” açıkladılar.

GECEDEN KARELER

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.