Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Shut In (2022)

Jessica Nash iki çocuk annesi genç bir kadındır. Bulunduğu evin bazı kısımlarını tamir etmekle meşguldür çünkü ev satılığa çıkarılmıştır. Evini satıp başka bir yerde yaşamak istemektedir.

Shut In (2022)
REKLAM ALANI
15.03.2023
A+
A-

Şu anda bulunduğu ev ormanın içinde etrafında pek fazla da insan olmayan bir evdir. Tam bu sırada Jessica’nın eski erkek arkadaşı Rob, Sammy isimli arkadaşıyla eve gelir. Film Jessica buna çok sinirlenir çünkü Sammy pedofilidir ve Jessica’nın da iki çocuğu vardır. Jessica onu evinden, kendisinden ve çocuklarından uzaklaştırmak ister ama bunu başaramaz ve kendisini bir dolabın içinde kilitli kalmış şekilde bulur. Jessica kapıyı ne yaparsa yapsın açmayı başaramaz. Bu durum onu çıldırtıyordur çünkü 2 çocuğu da dışarıda tehlike içindedirler. Jessica, Sammy’e onu oradan çıkarması için yalvarır ama Sammy’nin hiç de böyle bir düşüncesi yoktur. Aksine kapının arkasından Jessica’yı büyük kızı Lainey ile kışkırtır. Jessica’nın artık bir şeyler yapıp kilitli kaldığı yerden çıkması gerekmektedir. Ve bunun içinde çok fazla zamanı yoktur. Jessica çocukları için her şeyi yapmaya hazırdır. Olabilecek her şey için gözünü karartmıştır. Jessica sonunda bir çözüm bulup kilitli kaldığı yerden çıkabilecek ve çocuklarını kurtarabilecek mi?

Shut In, film izle dram, korku ve gerilim türlerine girmektedir. 1 saat 29 dakika boyunca ekranlarımızda olacak filmin IMDB puanı ise 6.5’dir. 10 Şubat 2022 tarihinde seyirciyle buluşan film Türkçe dublaj seçeneğiyle sitemizde sizleri beklemekte.

Shut In filminin yönetmen koltuğunda oturan isim I Am Number Four ve Şüphe (IV) gibi filmlere ek daha birçok yapımda kendisini göstermiş olan yönetmen D.J. Caruso’dur. Senaryoda yer alan isim ise Melanie Toast’dır.

Oyuncu kadrosunda yer alan isimler Ocean’s Eight ve Mighty Fine gibi yapımlarda yer alan Rainey Qualley, The Vast of Night ve Castle Freak gibi yapımlarda yer alan Jake Horowitz, Luciana VanDette ve Her Gün Başka Bir Bela ve The Brown Bunny gibi filmlerde oynayan Vincent Gallo gibi isimlerdir.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.