Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Raif Akyüz dünyaca ünlü oyuncu Jack Ilco’yu programında ağırladı.

Raif Akyüz dünyaca ünlü oyuncu Jack Ilco’yu programında ağırladı.
REKLAM ALANI
13.01.2023
A+
A-

Raif Akyüz sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği “Raif Akyüz ile Sanatçı” adlı programında bu kez de dünyaca ünlü…

Raif Akyüz sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği “Raif Akyüz ile Sanatçı” adlı programında bu kez de dünyaca ünlü oyuncuyu ağırladı.

 

Santa Barbara adlı televizyon dizisiyle büyük ses getiren Moldova asıllı İngiliz oyuncu Jack Ilco’yu bu hafta programında ağırlayarak büyük bir başarıya imza atan Raif Akyüz hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda da yine bir dünya starı olan Silvio Simac’ı programında konuk olarak ağırlamıştı.

 

Jack Ilco programda çekimlerine önümüzdeki günlerde ABD’de başlanacak ve başrolünde oynadığı bir projede “Croix” adlı bir karaktere hayat vereceğini hayranlarına müjdelerken en büyük sürprizi de dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan “The Witcher” adlı dizide savaşçı kötü bir karakterle dizide rol alacağını açıklarken kariyerinde başrolünü oynadığı Honey Trap adlı bir sinema filminde Christopher Ingersoll Anderson isimli bir CIA ajanını canlandırdığını ve bu rolü unutamadığını da ifade etti.

 

Raif Akyüz’ün , Jack Ilco’ya Türkiye ve Türk insanları hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine Ilco “ Türkiye büyük bir ülke , güçlü bir ülke , Türk insanları savaşçı ve saygı değer insanlar . Aynı zamanda ben Londra’da yaşıyorum burada Türk restoranlarına gidip Türk yemekleri yiyorum Türk yemekleri benim için favoridir. Sık sık bu restoranlara giderek baklava, pilav, koyun etinden yapılmış etli yemekleri yediğini ifade ederken aynı zamanda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un Avrupa kupalarında verdiği mücadeleleri fırsat buldukça kaçırmada izlediğini de sözlerine ekledi.

 

Ilco sanat hayatında birçok projede yer almış olmasına rağmen  Santa Barbara Televizyon dizisinde Hollywood aktörlerinden Kevin Sorbo ( Herkül’den ) , Stephen Lang ( Avatardan ) ve Game of Thrones ‘ dan James Cosmo ile aynı projede birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığını ve Santa Barbara adlı dizi ile birçok ödülü kucakladıklarını söyledi.

 

Jack Ilco ile Raif Akyüz’ün samimi bir ortamda gerçekleştirdiği programda sohbetin gerçekleşmesini tercüman Serkan Kocaman sağladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.