Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Promosyon Ürünleri – Promosyon Çakmak

İster şirketinizi tanıtmak isteyin, ister basit bir eşantiyon arıyor olun, özel bir promosyon çakmak adınızı duyurmak için harika bir yoldur. Çakmak, mumları, barbekü ızgaralarını, şömineleri ve hatta puroları yakmak için kullanışlı bir araçtır. Piyasada aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda promosyon çakmak bulunmaktadır.

Promosyon Ürünleri – Promosyon Çakmak
REKLAM ALANI
08.12.2022
A+
A-

Markanızı şık bir şekilde göstermek istiyorsanız, kazınmış metal çakmak harika bir seçimdir. Geleneksel bir Zippo çakmağa benzer, ancak daha geniş bir marka alanına sahiptir.

Şişe açacağı ile birlikte gelen bir çakmak da seçebilirsiniz. Bunlar restoranlar ve marketler için faydalı eşantiyonlardır. İnsanlar çakmakları ve şişe açacaklarını promosyon ürünlerin bir parçası olarak kullanmaktan keyif alacaklardır.

Çok amaçlı bir elektronik çakmak da şirketinizi tanıtmanın harika bir yoludur. Bu elektronik çakmaklar gazlı ocakları ve arka bahçe ızgaralarını yakmak için kullanılabilir.

Özel bir çakmağın bir diğer harika özelliği de şarj edilebilmesidir. Bazı çakmaklarda şarj edilebilir bir lityum polimer pil (1700 mAh) bulunur. Çakmak bir şarj kablosu ile birlikte gelir ve bu da onu çalıştırmayı kolaylaştırır.

Promosyon çakmakların en iyi yanı, kullanımının ve taşınmasının kolay olmasıdır. Küçük boyutu ve hafifliği taşımayı kolaylaştırır. Dayanıklı yapısı onu çeşitli kullanımlar için kullanışlı hale getirir. Ayrıca ucuz olmaları, ticari fuarlarda ve diğer etkinliklerde harika bir eşantiyon olmalarını sağlar.

Promosyon çakmak

Klasik Zippo’dan zarif ve şık BIC Maxi Çakmak’a kadar farklı tarzlarda promosyon çakmakları bulabilirsiniz. Birçok durumda kullanışlı olan özel baskılı çakmaklar da vardır. Şişe açacağı olan çakmaklar mum ve şömine yakmak için harikadır.

Çakmakla ilgili bir başka harika şey de sigara yakma yeteneğidir. Çakmak, bir otel veya restoranın müşterileri için harika bir hediyedir. Ayrıca restoran ve barlar için faydalı bir pazarlama aracıdır. Birçok otel braais veya barbekülerini yakmak için çakmak kullanır. Ayrıca restoranlarda çay ışıklarını yakmak için de kullanılabilirler.

Promosyon çakmaklar hediye olarak vermek için mükemmeldir. Tasarımlar ve renkler özelleştirilebilir, bu da markanızı tanıtmak ve ses getirmek için harika bir yoldur. Bu çakmaklar ayrıca güvenliği sağlamak için bir uyarı etiketi ile birlikte gelir.

Baskılı çakmaklar markanızı tanıtmanın harika bir yoludur ve diğer çakmaklardan ayrılırlar. Bu, özellikle sağladıkları reklam alanı söz konusu olduğunda geçerlidir. Çoğu çakmağın minimum 100 adet siparişi vardır, bu nedenle büyük bir reklam alanı garanti edilir. İsminizi duyurmak için uygun fiyatlı bir yol arıyorsanız, baskılı çakmak harika bir seçimdir.

Bir başka harika promosyon hediyesi de kazınmış metal çakmaktır. Bunlar kazınmış Zippo çakmaklara benzer, ancak daha geniş bir marka alanına ve şık bir tasarıma sahiptirler. Harika bir kişiselleştirilmiş hediye oluştururlar. Çakmağın üzerindeki logo yıllarca görülecek ve markanızı tanıtmak için harika bir yol olacaktır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.