Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Pendik Diyaliz Merkezi

Pendik diyaliz merkezi böbrek yetmezliği yaşayan hastalar için hemodiyaliz tedavi yöntemini sunan özel merkezlerden biridir. Hemodiyaliz tedavisi yapay böbrek işlevi görür.

Pendik Diyaliz Merkezi
REKLAM ALANI
07.09.2022
A+
A-

Yiyecekler vücudumuzda atık madde bırakır ve böbreklerimiz bu maddeleri idrar yoluyla dışarı atmamızı sağlar. Böbrekler çalışmadığında zararlı maddeler kanımızda birikmeye başlar. Bu durum da hayati tehlikeye neden olur.

Diyaliz tedavisi sırasında kan damar yolu ile dışarı alınır ve özel filtre ve diyaliz solüsyonu ile temizlendikten sonra yeniden damar yoluyla vücudumuza geri verilir. Bu şekilde kan temizlenmiş olur ve böbreklerin normalde yapacağı işlev yerine getirilir.

Son teknolojik makineler sayesinde işlem konforlu ve hızlı geçer. Hastanın durumuna göre haftada 3 veya 4 gün diyaliz makinesine girilmesi gerekir. Pendik diyaliz merkezi uygun fiyat seçenekleri ile her yaştan hastaya en kaliteli hizmeti sunar. Seanslara gelirken servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Servis hizmeti ile evinizden alınır ve tedavi bitiminde evinize geri bırakılırsınız. Bu şekilde trafikte yorulmamış olursunuz. Tedavi sırasında canınız yanmaz. Bazı hastalarda mide bulantısı, baş dönmesi gibi durumlar oluşursa doktorlar hemen müdahale ederek sıkıntıyı geçirirler.

Yaşam kalitesini arttıran hemodiyaliz tedavisi ile hastaların ömrü uzar ve günlük sorumluluklarını çok daha kolay bir şekilde yerine getirirler. Diyaliz tedavisi günlük hayatınızı etkilemez. Tedaviden sonra hemen ayağa kalkabilir ve günlük hayatınıza rahat bir şekilde devam edebilirsiniz.

Pendik Diyaliz Merkezi Tercihleri

Diyaliz merkezinde tedaviye başladığınızda süreç uzman doktorlar ve hemşireler tarafından takip edilir. Pendik diyaliz merkezi her hastaya özel program çizelgesi sunar. Haftada kaç gün seansa geleceğinizi doktor belirler.

Tedavi devam ettikçe program kontrol edilir ve doktor uygun görürse değişiklikler yapar. Genel olarak seans süreleri 4 saattir fakat hastanın durumuna göre azalır ve çoğalır. Olumlu sonuçlar alındıkça seansa girmek zorunda olduğunuz gün sayısı düşebilir.

Dikkat edilmesi gereken husus programa uymaktır. Diyaliz makinesi seansına gitmediğinizde sağlığınız için oldukça kötü sonuçlar doğurur. Doktorun tavsiyelerine ve seans günlerine birebir uyulması gerekir.

Böbrek yetmezliği yaşayan bir hastada anormal kanamalar, bulantı, iştah kaybı, uykusuzluk gibi belirtiler ortaya çıkar. Pendik diyaliz merkezi ile tedaviye başladığınızda bu belirtiler ortadan kalkar. Eğer zamanında diyaliz tedavisine başlanmazsa olumsuz semptomlar artar ve hasta hastaneye yatmak zorunda kalabilir.

Üre, ürik asit gibi maddeler vücudumuz için zararlıdır ve idrar yoluyla atılması gerekir. Böbrekler çalışmadığında üre artışı meydana gelir ve hasta koma başta olmak üzere birçok olumsuz durumla karşılaşabilir.

Olumsuz durumların yaşanmaması için diyaliz makinesi tedavisine başlanmalı ve tedavi sürecine uyulmalıdır. Tedavi devam ettikçe hastanın günlük hayatındaki sorumlulukları yerine getirmesi de kolaylaşır. Böbreklerinizin yapması gereken işlevi diyaliz makinesi yerine getirir. Bu şekilde hayatınıza zorlu semptomlar ile devam etmek zorunda kalmadan yaşayabilirsiniz.

En İyi Pendik Diyaliz Merkezi

Ülkemizde böbrek hastalığı olan insanların konforlu ve güvenli bir şekilde tedavi olması için diyaliz merkezleri vardır. Pendik diyaliz merkezi hastalara ihtiyaçları olan tedaviyi hızlı bir şekilde sağlar.

Tüm süreç doktor kontrolünde olur. Hastanın günlük hayatında da nasıl yaşaması ve hangi kurallara uyması gerektiği konusunda her zaman doktorla iletişim halinde olurlar. Seanslar doktor ve hemşire gözetiminde gerçekleştirilir.

Hastanın durumuna göre kendisine özel tedavi uygulanır. Bu sebeple her hastanın haftalık seans günleri ve süreleri farklı olur. Sizi iyi şekilde tanıyan doktorlarla birlikte en doğru tedavi yöntemi uygulanmış olur. Hastanın hayatına kaliteli bir şekilde devam edebilmesi için diyaliz tedavisi şarttır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.