Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

İkram arabaları ve Stantları kiralama

İkram arabaları ve Stantları kiralama
REKLAM ALANI
18.04.2024
A+
A-

Yaşam Organizasyon özel günlerinizde veya etkinliklerinizde misafirlerinize unutulmaz bir deneyim yaşatmak isteyenlere, ikram arabaları ve stantları kiralama…

Yaşam Organizasyon özel günlerinizde veya etkinliklerinizde misafirlerinize unutulmaz bir deneyim yaşatmak isteyenlere, ikram arabaları ve stantları kiralama hizmetleri sunuyor. Geniş yelpazede sunulan ikram seçenekleri ile etkinliklerinizin tadını daha da artırabilir, konuklarınızın damaklarında unutulmaz tatlar bırakabilirsiniz.

Patlamış Mısır Arabası: Eğlencenin simgesi haline gelmiş patlamış mısır arabamız, misafirlerinizi sıcak ve taze patlamış mısırın muhteşem lezzetiyle buluşturuyor.

Pamuk Şeker Arabası: Renkli ve eğlenceli pamuk şeker arabamız, her yaş grubundan misafirinizi mutlu edecek bir atıştırmalık sunuyor.

Osmanlı Macunu ve Osmanlı Şerbeti: Geleneksel Osmanlı lezzetleri olan macun ve şerbet, etkinliklerinize nostaljik bir tat katıyor.

Sıcak Çikolata Standı Kiralama: Soğuk havalarda içini ısıtacak sıcak çikolata standımız, konuklarınıza sıcacık bir hizmet sunuyor.

Salep Standı: Kış aylarının vazgeçilmezi salebi, özel standımızda misafirlerinize sunarak etkinliğinize sıcak bir hava katın.

Simitçi Simit Arabası: Geleneksel Türk simitlerini taze ve lezzetli bir şekilde sunmak için simit arabamız tam size göre.

Közde Kestane Kebap: Kokusu ve lezzetiyle etkinlik alanını saracak olan közde kestane kebap standımız, misafirlerinizi kışın vazgeçilmezi olan kestane lezzetiyle buluşturuyor.

Çikolata Şelalesi Kiralama Enfes lezzeti ve görselliği ile küçük büyük herkesin hayranlıkla sırasına girdiği, görsel bir şölen sunan Çikolata şelalesi, misafirlerinize tatlı bir deneyim yaşatmak için ideal.

Şişme Oyun Parkı: Çocuklar için eğlenceli bir alan yaratan şişme oyun parkımız, etkinliğinizde küçük misafirlerinizin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Lokma Standı: Geleneksel Türk tatlısı olan lokmayı, özel standımızda sıcak ve taze olarak misafirlerinize sunuyoruz.

Gözlemeci: Türk mutfağının sevilen lezzeti gözlemeleri, özel standımızda konuklarınıza sunuluyor.

Tavuk Pilav Arabası: Tavuk pilavı, özel standımızda sıcak ve lezzetli bir şekilde misafirlerinize sunuluyor.

Kuru Pasta ve Aparatifler: Farklı lezzetler arayan misafirler için kuru pasta ve atıştırmalıklar sunuyoruz.

Elma Şekeri Standı: Nostaljik bir lezzet olan elma şekerini, renkli standımızda misafirlerinize sunuyoruz.

Turşu Standı: Fermente lezzetlerin vazgeçilmezi turşuyu, özel standımızda misafirlerinize sunuyoruz.

Bozacı Standı: Kış aylarının vazgeçilmez içeceği bozayı, özel standımızda sıcak ve lezzetli bir şekilde misafirlerinize sunuyoruz.

Kokoreç Arabası: Kokusu ve lezzetiyle etkinlik alanını saracak olan kokoreç arabamız, misafirlerinizi bu eşsiz lezzetle buluşturuyor.

Soğuk İçecek Standı: Sıcak günlerde serinlemek için soğuk içecek standımızda misafirlerinize ferahlatıcı içecekler sunuyoruz.

Maraş Dondurma Standı: Özel standımızda, enfes Maraş dondurmasını misafirlerinize sunuyoruz.

Çiğ Köfte Standı: Geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzeti çiğ köfteyi, özel standımızda misafirlerinize sunuyoruz.

Köfte Döner Arabası: Taze ve lezzetli köfte döner sunumu için özel standımızı tercih edebilirsiniz.

Midye Standı: Deniz ürünlerinin lezzetli bir temsilcisi olan midyeleri, özel standımızda misafirlerinize sunuyoruz.

Bu harika ikram seçeneklerinden birini veya birkaçını seçerek etkinliğinizi renklendirebilir, misafirlerinizi memnun edebilir ve unutulmaz bir deneyim yaşatabilirsiniz. Profesyonel hizmetimiz ve lezzetli ikramlarımız ile etkinliklerinizi unutulmaz kılın!

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.