Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde

Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
REKLAM ALANI
01.09.2023
A+
A-

Yaptığı iyiliklerle son dönemde adından söz ettiren Metin Akay bu seferde İnanılmaz Değişimler adlı program sayesinde işlerine devam ediyor.

Ülkemiz için birçok alanda ilk işlere imza atan Metin Akay iyilik yapmak ve insanların hayatlarına dokunarak onları değiştirmek konusunda gönüllü. Bu konuda her daim insanlara yardım eden isim bu seferde farklı bir konsept ile geri döndü. İnanılmaz Değişimler programına katılan ve ekibi ile oldukça iyi işler yapmak isteyen Metin Akay, bu işi gönüllü yapıyor. Güzellik konusunda psikolojik olarak insanların durumlarını gözlemleyen isim bu konuda yardım etmenin oldukça önemli olduğunu her seferinde dile getiriyor. Metin Akay, “Bakım,saç ve güzellik psikolojik olarak insanların hayatlarını çok etkiliyor. Oldukça küçük gözüken bu detaylar çok önemli çünkü fiziksel anlamından çok ruhsal anlamı daha büyük ve önemli. Bu konuda ben ve ekibim elimizi taşın altına koyuyoruz. “diyerek açıklamalarda bulundu.
Öyle ki çok uzun zamandır çalışan Metin AKAY, 1999 yılından itibaren saçlandırma sistemler ve saç tedavileri alanında hizmet vermektedir. İşinde oldukça başarılı olan katıldığı programda da bu konu hakkında bilgilendirme yapan Metin Akay yaptığı birçok işte ilklere imza atmıştır. Büyük bir güven kazanan Metin Akay uzmanı olduğu konularda sektörde en öndedir. Programlara katıldıkça yaptıklarını sevenlerine ve meraklıları ile paylaşan isim yaptığı iş konusundaki hassasiyetinden de son olarak bahsetti. Uzun zamandır bu sektörde olduğunu belirtti ve bu konuda en iyi şekilde hizmet verdiklerini aktardı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.