Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Fransua Garo Şahika’da Yunanistan’ın Tarkan’ı “Stergio Liberis”i ağırladı

Fransua Garo Şahika’da Yunanistan’ın Tarkan’ı “Stergio Liberis”i ağırladı
REKLAM ALANI
20.11.2023
A+
A-

İşletmeciliğini Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy’un takı tasarımlarını da yapan Fransua Garo’nun yaptığı Şahika Meyhane dün akşam uluslararası bir starı ağırladı.

Fransua Garo, Gülşen ile birlikte ortak bir proje yapmak için Türkiye’ye gelen Yunanistan’ın Tarkan’ı olarak da adlandırılan yakın dostu Stergio Liberis’i ağırladı.

Şahika Meyhane’de yakın dostu Fransua Garo’nun ricasını kırmayarak sahne alan Stergio Liberis Şahika Meyhane misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Stergio Liberis “Türkiye benim ikinci bir vatanım gibi. Şahika Meyhane’de muhteşem bir atmosfer var ve dostum Fransua Garo’nun ricasını kırmayarak birlikte sahne yaptık” diyerek duygularını ifade etti.

Şahika Meyhane’nin işletmecisi Fransua Garo’da “Yakın dostum Stergio, Gülşen ile ilgili bir proje için İstanbul’a geldi. Kendisini Şahika’da ağırlamaktan onur duyduk” dedi.

Stergio Liberis’in bu arada Nazan Şoray’ın yayına giren son single çalışmasının klibinde oynadığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.