Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Eren Ardıç Kimdir?

Eren Ardıç hakkında müzik severler tarafından bir çok sorunun cevabı merak konusudur. Başarılı sanatçı hakkında tüm detaylar! Kısaca kariyeri, çalışmaları, hayatı ve biyografi bilgileri.

Eren Ardıç Kimdir?
REKLAM ALANI
02.10.2023
A+
A-

Eren Ardıç Kimdir?

Eren Ardıç şarkıcı, müzisyen, söz yazarı. İlk okuldan itibaren öğretmenleri ondan sık sık şarkı söylemesini istermiş. Her ne kadar o senelerde sanatçı olmak gibi bir hayale sahip olmasada, Lise döneminde yeteneğininde farkına vararak müzik ile ilgilenmeye başlamıştır.

Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesinde eğitim gören Ardıç, sürekli konserlere gitmiştir. 15 yaşlarında Manga’nın konserine gittiğinde, Manga grubundan ilham alarak, bende sanatçı olmak istiyorum demiş ve müzik dünyasına sağlam bir giriş yapmıştır.

O yıllardan beri Pop, Slow dallarında bir çok mekanda sahne alan yakışıklı isim ayrıca müzisyen kimliği ile dikkat çekmekte, gitar çalmaktadır. Kısacası Pop, Slow tarzını kendine benimsemiştir.

Eren Ardıç Nereli?

Eren Ardıç aslen Kahramanmaraş doğumludur.

Eren Ardıç Kaç Yaşında?
Eren Ardıç 28 yaşındadır. Doğum tarihi 12 Mayıs 1995, burcu ise boğa’dır.

Kısaca Kariyeri:

18 yaşında ailesi ile birlikte Antalya’ya taşınmıştır. Antalya’da da bir çok mekanda sahne alarak, 12 yıl Pop tarzından sonra Trap tarzında profesyonel şarkılar yapmaya başlamıştır. Antalya’da aynı zamanda Akdeniz Üniversitesinde öğrenimine devam etmiştir. Mezun olduktan sonra İkinci Üniversiteye başlamış ve aktif olarak devam etmektedir.

2023 yılında Yarınım Yok, Uzaklaşmam, Kolay Mı? , Criminal ve Anlasana adlı 5 adet şarkıyı müzik severler ile buluşturan ünlü isim, günümüz itibariyle şarkı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

Albüm Çalışmaları:

2023 – Anlasana (Single)
2023 – Criminal (Single)
2023 – Kolay Mı? (Single)
2023 – Uzaklaşmam (Single)
2023 – Yarınım Yok (Single)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.