Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Epe Köpük Ambalaj İçin Foamsan

Epe Köpük Ambalaj İçin Foamsan
REKLAM ALANI
26.12.2022
A+
A-

Söz konusu ürünlerimiz için tasarlanan ambalajlar olunca en kaliteli ve en fazla tercih edilen ürünleri kullanmak istiyoruz. ambalajlar birbirinden farklı ve fonksiyonel ürünler olabiliyor. Herhangi bir ürünü tutabilecek ve özelliklerini korumasına olanak sağlayabilecek bir özellikte olduğunda akla ilk gelen ürünün kalitesi oluyor. Son yıllarda ürünlerin doğru bir biçimde korunabilmesi ve nakliye noktasından varış noktasına kadar hasarsız bir biçimde iletilebilmesi için gerekli olan ambalajlama yöntemlerinin kalitesi de arttırıldı. Işte bu noktada karşımıza çıkane ambalajlama malzemelerinden biri de epe köpktür. Peki nedir epe köpük?

Epe köpük, etilen- vinil asetat dan üretilmiş olan kapalı yapıdaki hücrelere sahip süngerlerdir. Ambalajların sektöründe sık sık karşımıza çıkan ve ürünlerimizin yapısını uzun süre bozulmadan korumaya yarayan Epe köpük ambalaj bilhassa kırılmaya yatkın ürünlerde sık sık karşımıza çıkan özel bir malzeme. Oldukça dayanıklı, asit, alkali ve kimyasallara karşı mukavemetli ve dayanıklı, suyu emmeyen, hafif, pek çok farklı forma giyebilen esnek yapısı sayesinde dünya çapında markaların tercihi olan bir ambalaj çeşididir. Genellikle karton ambalajların içine giydirilen epe köpük, farklı formlarda kesildiği için ve ürünlerinize birebir uyarlanabildiği için taşıma ve nakliye esnasında oldukça işe yarar özelliklerdedir. Epe köpükten Üretilmiş olan ambalajlar genellikle ambalajların içerisine yerleştirilerek elektronik, kozmetik, kırılacak ve kolay bozulabilecek eşyaların ambalajlanmasında tercih edilmektedirler. Fomsan bu noktada başvurabileceğiniz ve epe köpüğü ürünlerinize uygun bir biçimde tasarlatabileceğiniz nadir firmalardan biridir. Epe köpük için foamsan farklı türdeki ambalajlama işlemlerinizde size özel tasarımlar üreterek, ürünlerinizin dayanıklılığı ve dış etkenlere karşı mukavemetini koruyacak özel üretimler gerçekleştirmektedir. Dilediğiniz formda, dilediğiniz boyutlarda ve dilediğiniz adetlerde epe köpük ambalaj üretimin seri bir biçimde gerçekleştiren Foamsan, farklı talepleriniz için de sizlere özel en uygun çözümleri üretmeye devam ediyor. Tam vaktinde teslim edilen ürünler sayesinde ürünlerinizin ambalajını gönül rahatlığı ile oluşturabilirsiniz. Üstelik en kaliteli malzeme garantisi ve en seri üretim güvencesiyle ürünleriniz artık nakliye ve taşıma esnasında çözümcü ve kaliteli ürün çeşitliliği ile güven altında.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.