Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Cartoon Network, çocuklara “Dünyanı Keşfet” diyor

Cartoon Network, çocuklara “Dünyanı Keşfet” diyor
REKLAM ALANI
14.07.2022
A+
A-

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, bu yaz başlattığı yeni projesiyle her çocuğun benzersiz hayal gücünün kapılarını açıyor. Çocukların ilgi duydukları alanları, hobilerini, kısacası kendilerini keşfedecekleri “Dünyanı Keşfet” isimli projesine Gumball, Darwin, Kafadar Ayıcıklar ve Teen Titans Go gibi çizgi karakterler de eşlik ediyor. Çocuklara hayallerinin gerçekleşebileceğinin anlatıldığı projede, bir çocuğun tekerlekli paten kullanırken bir yandan da karate sanatında ustalaşabileceği, dişlerini fırçalarken veya break dans yaparken de futbol oynayabileceği gibi günlük yaşamlarında bir sürü harika şeyle ilgilenebileceği anlatılıyor. Bu çerçevede çeşitli videolar ve örnekler ile bu fikir destekleniyor.

 

Warner Bros. Discovery EMEA, Çocuk Kanalları Marka, İletişim ve Franchise Yönetimi Başkan Yardımcısı Monika Oomen; “Bizi izleyen, takip eden her bir çocuktan ilham alarak projelerimizi geliştiriyoruz. Dünyanı Keşfet projesiyle de Cartoon Network olarak tüm çocuklara ilham vermek, hayallerinin yapılabilir ve gerçekleştirilebilir olduğunu göstermek, hayal etmenin sınırı olmadığını anlatmak, çocukların kendi tarzını keşfedebileceklerini fark etmelerini hedefliyoruz” dedi. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.