Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Bora Gencer’den “8” sürprizi

Bora Gencer’den “8” sürprizi
REKLAM ALANI
16.11.2022
A+
A-

Uzun bir aradan sonra pop müziğin popüler isimlerinden Bora Gencer yeni bir albümle müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

 

Başarılı sanatçı bu albümündeki şarkıların bir çoğunda söz ve müzikleri kendisine ait parçalara yer verirken yeni albümü öncesinde gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

“8”’in sırrı

 

Albümüne “8” adını koyarken aslında rakamın tam anlamını bilmediğini ifade eden Bora Gencer “Daha sonra “8”’in anlamını öğrendiğimde ne kadar doğru biri isim koyduğumu fark ettim. Albüm çalışmalarına başladığımda babamın rahatsızlığıyla ilgili tam tanı konulmamıştı. Hem babamın tedavisi ile ilgilenirken albüm çalışmalarımı da aksatmadım. Albümümde Türkiye’nin en iyi aranjörlerinden biri olan Selim Çaldıran ile çalıştım. Uzun yıllardır sözü ve müziği babama ait “Bu Dünyada Dost Kalmadı” adlı şarkısını okumayı planlıyordum ve bu albümüme nasip oldu. Bu albümümde yine müziği babamla ağabeyime, sözleri bana ait olan “Aşık Oldum” adlı parçayı da okudum.

 

Barış Manço sürprizi

 

Bora Gencer albümündeki en büyük sürprizin rahmetli Barış Manço’nun “Müsadenizle Çocuklar” adlı şarkısını seslendirmek olduğunu ve önümüzdeki günlerde çok büyük bir aksilik olmadıkça Barış Manço’nun 7’den 77’ye adlı projesini yeniden hayata geçirmek olduğunu, bu konuda da ülkemizin başarılı televizyoncularından Benan Kepsutlu ve ekibi ile çalışmalara başladıklarını müjdeledi.

 

SMA hastası bebeklere anlamlı destek

 

Pandemi döneminden itibaren SMA hastası bebekler için sosyal medya üzerinden çalışmalarla devamlı gündeme gelen Bora Gencer bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ederken kendisine destek verenlere de ayrıca teşekkür etti.

 

  Vefa bir semt adı değil

 

Babasının rahatsızlığında bizzat ziyaret eden Ajda Pekkan, Fatih Erkoç, İzzet Öz, Yonca Evcimik, Selçuk Alagöz, Aysun Ercan, Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum Kaymakamı, Demet Sabancı ve eşi dahil olmak üzere herkese teşekkür etmek istiyorum.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.