Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Blue Angel Fashion

Blue Angel Fashion
REKLAM ALANI
18.07.2022
A+
A-

Blue Angel markası; renkli kumaşları ve modern çizgileri ile moda sektörünün duayenlerinden tam not alıyor. 2009 yılında kurulan marka,Asya ,Afrika ihracat yaparak sekötorun önde gelen markaları arasında yerine aldı.  Blue Angel Fashion Ceosu Bilal Ortakaya hedeflerinin Avrupa piyasası olduğunu belirtti. Avrupa kendilerine bir yer edinmeye çalıştıklarını pazar paylarını büyütmek için yatırımlarını artırdıklarını söyledi.

Blue Angel markası; renkli kumaşları ve modern çizgileri ile moda sektörünün duayenlerinden tam not alıyor. çeşitli model alternatifleriyle de karşımıza çıkıyor. Elbise , Bluz , Hırka, Abiye & Gömlek markanın üzerinde çalıştığı modeller arasında yer alıyor.

Markanın en çok dikkat çeken ürünleri arasında yer alan Elbise ve Abiyeler alternatifleri

hareketli desenleri ve farklı renkleri ile dikkat çekiyor. Kadın giyim sektöründe yankı uyandıran marka, tasarladığı özel koleksiyonlar ile moda sektörünün gözdesi oluyor. Blue Angel Ceosu Bilal Ortakaya kadınlar için özel olarak tasarladığı Elbiselere  alternatifleri arasında Bluz ve oversize modeller yer alıyor. Özel Elbise koleksiyonları ise dinamik renk seçenekleri ve etnik desenleri ile kadınların beğenisini kazanıyor. Minimal tasarımları ile dikkat çeken koleksiyonunda ise kırmızı, mavi, gri, kahverengi, bordo ve siyah gibi renkler tercih ediliyor. Oversize kesimleri ile spor şık görünümlerin yıldızı olan Blue Angel Fashion bluz, gömlekler alternatifleri ile ön plana çıkıyor.

İnternet Adresi: http://www.blueangel.com.tr/

İnstgaram Adresi: http://instagram.com/blueangelfashionofficial

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.