Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Başarılı sunucu Raif Akyüz Amerika’da haberlere konu oldu

Başarılı sunucu Raif Akyüz Amerika’da haberlere konu oldu
REKLAM ALANI
07.05.2024
A+
A-

Number One TV ekranlarının sevilen sunucularından Raif Akyüz geçtiğimiz günlerde Amerika’da yayın yapmakta olan ünlü haber sitelerine konuk oldu.

Başta Taşıyıcı 3 , Kır Zincirleri , Yenilmez 2 , Kara Maske gibi 50 ‘den fazla Hollywod filmlerinde oynayan Dünyaca Ünlü Yıldız Oyuncu Silvio Simac’ı geçtiğimiz dönemlerde ekranların sevilen sunucusu  Raif Akyüz’ün programına konuk olmuştu .

Silvio Simac ile 5 yıllık dostluğu olan Raif Akyüz geçtiğimiz günlerde Dünyaca ünlü oyuncuyu yaz tatili için Türkiye’ye davet ederken ülkemizin doğal güzelliklerinden görüntüleri de kendisine göndererek adeta bir kültür elçisi gibi davrandı.

Yaşanan bu olayların ardından Silvio Simac Katıldığı bir davette Simac Amerika’daki Gazetecilerin yaz tatilini nerede geçirmeyi düşünüyorsun sorusuna Geçtiğimiz dönemde dostum Raif Akyüz ‘ün   programına konuk oldum . Bana göre çok keyifli bir program oldu. Programına konuk olmadan önce benim hakkımda ciddi araştırmalar yapması onun çok başarılı bir sunucu olduğunu göstergesidir Hollywood’daki dünyaca ünlü dostlarıma tavsiye ettim ve yakın dostum Jack Ilco’da programa konuk oldu. Ne tesadüftür ki Raif Akyüz onda da bana bıraktığı etkiyi bırakmış.”

Raif Akyüz  ile geçtiğimiz günlerde sohbet ederken yaz tatili için Türkiye’ye davet etti. Bu güzel ve nazik daveti geri çeviremezdim ve dostumun teklifini kabul ettim. Bu yaz tatilini Türkiye’de geçireceğim. Kim bilir belki de Türkiye’de bir proje için teklif alır ve bunu değerlendiririm. Belki de sevgili dostum ile aynı projede bile birlikte olabiliriz” dediği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.