Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Beylikdüzü Beykent şubesine görkemli açılış

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Beylikdüzü Beykent şubesine görkemli açılış
REKLAM ALANI
09.01.2023
A+
A-

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Beykent şubesinin açılışı sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı…

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Beykent şubesinin açılışı sanat dünyası, iş dünyası ve cemiyet dünyasının seçkin insanlarının katılımı ile gerçekleşti.

Açılışa katılan ünlü sanatçı Lara yaptığı kısa açıklamada “Öncelikle herkesi kutluyorum. Muhteşem bir merkez açılmış. Güzellik, bakım adına her şey burada var. Artık bizde bundan sonra hep buradayız” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=f0wWC5Mk5Dw

Açılışta basın mensuplarına duygularını ifade eden Aymira Koçaklı “Biz her ay yeni bir şube açan, müşteri memnuniyetli sağlamış bir kurumuz. Açılan şubelerle birçok insana iş istihdamı sağlamaktayız. Bugüne kadar verdiğimiz tüm franshaisingleri hakkıyla teslim ettik. Bundan dolayı gurur duyuyorum. Bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyeti.” diyerek ifade etti.

 

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi Beykent şubesi işletmecisi Elif Sapmaz ise “Burada güzellik ve bakım adına ne hizmetler bekleniyorsa hem erkek hem bayan müşterilerimize hepsini vermekteyiz. İlerleyen zamanlarda da klinik hizmetleri gereken hizmetleri de vereceğiz.” diyerek duygularını ifade etti.

https://www.youtube.com/watch?v=yrCCQ2_gtH8

Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi’nin işletmecisi Elif Sapmaz’ın da aynı zamanda eşi olan Gökhan Akdeniz’de yaptığı kısa açıklamada “Elif hanımla birlikte dostlarımıza, misafirlerimize ve müşterilerimize hizmet vermek için yola çıktık. Yeni yılın tüm insanlara, sağlık, huzur, mutluluk ve para getirmesini diliyorum” dedi.

 

İletişim bilgileri : Beylikdüzü Beykent Aymira Koçaklı Yaşam Merkezi

Instagram : aymirakocaklibeylikduzu

AÇILIŞTAN KARELER

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.