Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Alper Çakmak’ın Albümü Rekor Kırdı

Alper Çakmak müzik kariyerinde hızlı adımlar atmaya devam ediyor. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da bilinen bir sanatçı haline gelen Alper Çakmak başarılı albüm çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyor.

Alper Çakmak’ın Albümü Rekor Kırdı
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

Özellikle yurtdışında vermiş olduğu konserlerle birlikte artık ününü Türkiye dışına çıktığını ve müzik kariyerinin çok daha hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyoruz. Alper Çakmak da konuyla alakalı yaptığı açıklamada ‘Ne iş olursa olsun her zaman daha iyi yapmaya özen gösteriyorum, albümdeki başarımın sırrı da bu’ ifadelerini kullanmıştı.

Alper Çakmak Müzikleri;

  • 2012 – Sır Albümü
  • 2012 – Sır Ol Albümü
  • 2012 – Özgür Ol
  • 2017 – Özgür

Alper çakmak başarılı kariyerini sürdürüyor. Yaptığı çalışmalar ile her zaman adından söz ettiren bir müzisyen oldu. Albümlerinin yanı sıra DJ olarak da aktif müzik yaşantısına devam ediyor. Kendisi uzun yıllardır pek çok farklı iş alanında çalışan birisi ve hayat mottosu her zaman daha başarılı olmak. Bu sayede hiçbir zaman pes etmeyen bir kişilik ve bunu müzik kariyerine de eklemiş durumda. Sır albümü 2012 yılında 42 bin sattı ve bu ciddi bir rakamdı.

Alper Çakmak başarılı albümünün hemen ardından bu başarının kendisine ciddi bir ilham olduğunu ve gelecek dönemde daha fazla çalışacağını söylemişti. 2017 yılında Özgür albümü ile 60 bin gibi satış rakamlarına ulaştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.