Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
Rehber Sitesi

Alkışlar Kamuran Akkor’a

Alkışlar Kamuran Akkor’a
REKLAM ALANI
14.12.2023
A+
A-

Kamuran Akkor Türk Sanat Müziği’ne yeni yetenekler katmak için kolları sıvadı. Türk sanat müziğinin duayen sanatçılarından Kamuran Akkor,…

Kamuran Akkor Türk Sanat Müziği’ne yeni yetenekler katmak için kolları sıvadı. Türk sanat müziğinin duayen sanatçılarından Kamuran Akkor, Ali Poyrazoğlu, Onur Şenay ve Elenor Plak sahibi Muhteşem Candan’dan oluşturduğu jüri heyeti ile oluşturacağı koro için kendisine ulaştırılan videoları ön elemeden geçirdi. Ön elemeyi kazananlar arasından yapılan jüri elemesi sonrası koro çalışmasına katılacak isimler belli oldu.

Türk Sanat Müziği’ne yeni yetenekler katmak için yola çıktı

Kamuran Akkor’un korosuna girmeyi başaran yetenekli isimlere burs vererek yeni yetenekler kazandırmayı hedeflerken Gayrettepe Kats Sahne’de her hafta bir araya gelen koro 2024 yılında musiki severlere konserler vermeye başlayacakları öğrenildi.

 

Kamuran Akkor korosu her Pazartesi günü koro çalışmalarını büyük bir hızla devam ederlerken çalışmalarda şef Kamuran Akkor’a saz üstadı ve maestro Selahattin Ellek’de eşlik ediyor.

Kamuran Akkor korosu 2024’te konserlerine başlayacak

Koro çalışmalarına katılanlar arasından ev hanımından, iş hayatında aktif olarak çalışmaya devam eden farklı meslek ve yaş gruplarından 17 kişi ile yola çıktıklarını ifade eden Kamuran Akkor “Yıllar boyu edindiğim tecrübe ve bilgi birikimini arkadaşlarıma aktarmaya çalışıyorum.  Bu yola çıkarken sevgili yapımcımız Muhteşem Candan yanımızda ve 2024 yılında koromuzla birlikte bir albüm çıkartmak için Elenor Plak ile anlaştık. Bunun yanında yeni yılla birlikte haftada bir gün Gayrettepe Kats Sahne’de bir konserimiz olacak. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra vereceğimiz özel konserlerle müzikseverlerin karşısına çıkacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorlar” diyerek duygularını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.